Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Vylepšil si skládačku, na té se pak v opilosti vyboural. Další řidič nadýchal přes tři promile

Opilý sedmapadesátiletý muž usedl na své kolo těsně po poledni. Bicykl si navíc v minulosti upravil a přidělal na něj elektromotor. Svoji vylepšenou skládačku v zatáčce už nedokázal zkrotit a vyboural se.

Mezi obcemi Mutěnín a Drahotín na Domažlicku se kolem poledne pohyboval po silnici opilý cyklista. Ten na svém skládacím kole, vylepšeném o elektromotor, vjel v zatáčce do výtluku a spadl.

„Utrpěl zranění a byl převezen do nemocnice k ošetření. Na výzvu policistů se podrobil dechové zkoušce ke zjištění, zda nejel pod vlivem alkoholu. Odborné měření elektronickým přístrojem bylo s pozitivním výsledkem 1,48 promile alkoholu v krvi,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Cyklista není jediným hříšníkem, který se na Domažlicku vydal na silnici pod vlivem. Dalším byl dvaačtyřicetiletý muž. Toho zastavili policisté v Horšovském Týně. „Odborné měření bylo s pozitivním výsledkem 3,20 promile alkoholu v krvi. Policisté opilého řidiče zajistili a převezli do lékařského zařízení, kde se podrobil lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve. Případem se dále zabývají,“ dodala Brožová.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky doprava, nehoda, alkohol, cyklista, řidič, Domažlice, okres Domažlice, Mutěnín, Drahotín, Horšovský Týn

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vylepšil si skládačku, na té se pak v opilosti vyboural. Další řidič nadýchal přes tři promile  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.