Počasí dnes28 °C, zítra28 °C
Sobota 7. září 2024  |  Svátek má Regína
Bez reklam

Provoz dálnici D5 opět ochromila nehoda. Ve směru na Prahu narazil kamion do vozidla údržby

Po dramatické středě zasáhl dálnici D5 kolaps i ve čtvrtek dopoledne. Tentokrát ochromila provoz na dálnici nehoda dvou vozidel ve směru na Prahu. Vytvořila se tam pět kilometrů dlouhá kolona. Motoristé musí počítat se zdržením. Ve středu na dálnici D5 ve směru na Rozvadov zahynuli dva motoristé. Jeden zemřel při řetězové srážce kamionů. Druhý zkolaboval během jízdy a zemřel i přes poskytnutou pomoc.

„Z důvodu dopravní nehody dvou vozidel na dálnici D5 na 119,5 km je uzavřen směr na Prahu. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění, na místě se ale tvoří kolony. Počítejte se zdržením a jeďte opatrně, nezapomínejte v takových případech na dodržování záchranářské uličky,“ informovala nejprve mluvčí policie Pavla Burešová. Po desáté hodině se už podařilo umožnit provoz jedním pruhem.

„U Benešovic narazil kamion do vozidla údržby, konkrétně do připojeného přívěsu s dopravním značením. Zlikvidovali jsme uniklé provozní kapaliny a odklidili fragmenty," doplnil mluvčí hasičů Petr Poncar. Další podrobnosti k nehodě zjišťujeme a zprávu budeme průběžně aktualizovat.   

Tragická nehoda zcela ochromila ve středu večer provoz na dálnici D5, kde se srazily tři kamiony. Jeden člověk při havárii zahynul. Další řidič utrpěl těžké zranění. Na místě zasahoval větší počet hasičů, záchranářů i policistů. Nehoda se stala na...

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje, Policie České republiky

Štítky dálnice D5, nehoda na dálnici, kolony vozidel, kolony

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Provoz dálnici D5 opět ochromila nehoda. Ve směru na Prahu narazil kamion do vozidla údržby  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.