Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Nehoda obytného vozu zastavila provoz na dálnici D5 ve směru na Rozvadov

Kvůli nehodě obytného vozu se na hodinu zcela zastavil provoz na dálnici D5 ve směru na Rozvadov. Při havárii utrpěl středně těžká zranění postarší řidič, kterého do nemocnice transportoval vrtulník. Příčina nehody zatím není jasná.

Dálnici D5 zablokovala v neděli odpoledne nehoda obytného vozu, ke které došlo na 56. kilometru u Svojkovic na Rokycansku. Podle informací policie cestoval ve voze pouze muž narozený v roce 1945. „Řidič při dopravní nehodě utrpěl zranění a byl převezen leteckou záchrannou službou k lékařskému ošetření. Dechová zkouška u řidiče byla negativní,“ uvedla policejní mluvčí Eva Červenková. Mluvčí krajské záchranky upřesnila, že senior utrpěl středně těžká zranění a skončil ve Fakultní nemocnici v Plzni na Lochotíně.

Dálnice byla zhruba hodinu ve směru na Rozvadov uzavřena. Poté byl provoz obnoven jedním jízdním pruhem. „Přesnou příčinou a veškerými okolnostmi dopravní nehody se zabývají dálniční policisté ze Svojkovic,“ dodala mluvčí.

Provoz na dálnici D5 v příštím týdnu omezí opravy povrchu. Vymění se betonové desky, které jsou v havarijním stavu

Motoristé musí počítat v příštím týdnu s tím, že se omezí provoz na dálnici D5 v úseku mezi 137 - 144 kilometrem. Důvodem omezení jsou práce na provádění lokálních oprav povrchu dálnice D5 ve dnech od 19. do 23. září a to v obou směrech dálnice.

 

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR, Letecká záchranná služba Armády České republiky

Štítky dopravní nehoda, nehoda na D5, nehoda obytného vozu, zraněný senior, uzavřená D5

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehoda obytného vozu zastavila provoz na dálnici D5 ve směru na Rozvadov  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.