Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Provoz na dálnici D5 v příštím týdnu omezí opravy povrchu. Vymění se betonové desky, které jsou v havarijním stavu

Motoristé musí počítat v příštím týdnu s tím, že se omezí provoz na dálnici D5 v úseku mezi 137 - 144 kilometrem. Důvodem omezení jsou práce na provádění lokálních oprav povrchu dálnice D5 ve dnech od 19. do 23. září a to v obou směrech dálnice.

„V rámci tří etap se tam uskuteční výměna vybraných poškozených cementobetonových desek nacházejících se v řešeném úseku. Účelem opravy je zajištění bezpečnosti a odstranění desek, které jsou v havarijním stavu před plánovanou kompletní opravou tohoto úseku. Zmíněná kompletní oprava proběhne na jaře příštího roku,“ informoval Plzeňskou Drbnu Adam Koloušek z týmu komunikace Ředitelství silnici a dálnic (ŘSD).

První etapa prací začíná 18. září v devět hodin ráno, jedná se o pravý jízdní pruh a zpevněnou krajnici v km 137,410–138,400 vpravo. Provoz ve směru na Rozvadov bude veden jedním jízdním pruhem. Druhá etapa potrvá od deváté hodiny ranní od 19. do 22. září a v tomto případě jde o pravý jízdní pruh a zpevněnou krajnici v km 142,450–144,050 vpravo. Opět bude provoz ve směru na Rozvadov veden jedním jízdním pruhem. Třetí etapa potrvá od 20. do 23. září, opravovat se bude pravý jízdní pruh v km 139,800–138,100 vlevo. Provoz ve směru na Prahu bude veden jedním jízdním pruhem.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Ředitelství silnic a dálnic ŘSD

Štítky dálnice D5, oprava dálnice, omezení provozu, výměna desek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Provoz na dálnici D5 v příštím týdnu omezí opravy povrchu. Vymění se betonové desky, které jsou v havarijním stavu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.