Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Auto vyletělo v zatáčce ze silnice, narazilo do sloupu a skončilo v husté vegetaci. Řidička je v kritickém stavu

V kritickém stavu je po ranní nehodě osobního automobilu jeho osmačtyřicetiletá řidička. Vozidlo značky KIA havarovalo poblíž obce Trnová na severním Plzeňsku. Automobil vyletěl ze silnice, poškodil sloup veřejného osvětlení a skončil uprostřed hustého porostu. Na místě zasahoval i vrtulník letecké záchranné služby.

Hasiči po příjezdu na místo museli automobil zajistit, aby se nepřevrátil. Uvnitř byla zaklíněná řidička. „Jednu zraněnou osobu jsme vyprostili a předali do péče záchranářů,“ potvrdil mluvčí hasičů Petr Poncar. „Těžce zraněnou ženu v kritickém stavu transportovali záchranáři se zajištěnými dýchacími cestami na Emergency do plzeňské fakultní nemocnice,“ informovala Andrea Divišová ze záchranné služby.

Co se vlastně stalo? „Řidička osobního vozidla Kia jela od obce Trnová na obec Horní Bříza. V levotočivé zátočině vjela z dosud nezjištěných příčin na pravou krajnici vozovky, narazila do sloupu veřejného osvětlení a poté bylo vozidlo odmrštěno vpravo mimo komunikaci do náletových dřevin. Žena utrpěla zranění a nemohla být provedena dechová zkouška. Byl proto nařízen odběr krve v nemocnici,“ popsala vážnou havárii mluvčí policie Dagmar Brožová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje

Štítky vážná nehoda, vyletěla ze silnice, kritický stav, vrtulník letecké záchranné služby

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Auto vyletělo v zatáčce ze silnice, narazilo do sloupu a skončilo v husté vegetaci. Řidička je v kritickém stavu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.