Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Muž na elektrokoloběžce se měl zranit při střetu s autem. Nikomu ale neřekl své jméno a odjel, hledá ho policie

V hledáčku domažlických policistů se ocitl zatím neznámý řidič elektrokoloběžky, který se střetl s osobním vozem. K nehodě došlo ve chvíli, kdy žena za volantem osobáku vyjížděla z parkoviště a přitom srazila dotyčného muže. Ten uvedl, že ho bolí kotník, ale následně z místa odjel. Policisté nyní po muži pátrají.

K dopravní nehodě došlo 26. dubna krátce po půl osmé hodině večerní v Cihlářské ulici v Domažlicích. „Dosud neznámý cyklista elektrokoloběžky jel po chodníku na pravé straně ulice Masarykova ve směru k vlakovému nádraží, přičemž nestačil zareagovat na vozidlo Peugeot 206, jehož řidička vyjížděla z parkoviště ulice Cihlářská za budovou obchodu potravin ve směru k silnici I. třídy č. 22 a kolmo přejížděla chodník,“ popisuje policejní mluvčí Barbora Šmaterová.

Chodkyně po střetu s autem odmítla odvoz do nemocnice a odešla na autobus, hledá ji policie

Policisté pátrají po svědcích nehody, při které došlo ke střetu osobního auta s dosud neznámou ženou. Chodkyně v Poděbradově ulici v Domažlicích obcházela vozidlo zaparkované ve dvoře, řidič ji nejspíš přehlédl a při rozjíždění srazil na zem....

Po střetu si měl muž stěžovat na bolest kotníku. Své jméno ale řidičce vozu nesdělil a od dopravní nehody odjel směrem k vlakovému nádraží. „Dopravní nehodu oznámila řidička vozidla Peugeot. Elektrokoloběžku měl řídit mladší muž menší postavy. Na sobě měl oblečenou černou bundu a zelené maskáčové kalhoty,“ upřesnila mluvčí.

Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k této dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255 nebo 974 331 259, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky dopravní nehoda, pátrání po svědcích nehody, nehoda elektrokoloběžky, střet koloběžky s autem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž na elektrokoloběžce se měl zranit při střetu s autem. Nikomu ale neřekl své jméno a odjel, hledá ho policie  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.