Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Cyklistku smetl kamion, žena zemřela zaklíněná pod koly vozu

K tragické dopravní nehodě došlo dnes dopoledne na křižovatce ulic Jateční a Chrástecká v Plzni. Osmapadesátiletá Cyklistka vjela do cesty nákladnímu vozu, který ji srazil. Následně zůstala zaklíněná pod přední částí vozu, odkud ji museli vyprostit hasiči. Při střetu utrpěla žena rozsáhlá zranění, kterým na místě podlehla. Doprava na křižovatce je momentálně řízena kyvadlově.

Tragédie se odehrála před osmou hodinou ráno. Na místo okamžitě vyjeli záchranáři, hasiči i policisté. „Lékařka záchranné služby po příjezdu na místo u ženy konstatovala velmi vážná zranění, kterým žena na místě podlehla,“ informovala mluvčí krajské záchranky Mária Svobodová.

Doprava je v místě nehody řízena kyvadlově. „Příčina a okolnosti nehody jsou předmětem dalšího šetření. Přítomnost alkoholu či omamných a psychotropních látek vyloučily u řidiče nákladního auta provedené zkoušky. Na místo byl přivolán koroner, soudní znalec z oboru dopravy a vyšetřovatel,“ dodala mluvčí policie Veronika Hokrová.

Při dopravních nehodách zemřelo v červenci pět lidí

V červenci dosud zemřelo při dopravních v Plzeňském kraji pět lidí. Vyplývá to z denních policejních statistik. Dva lidské životy vyhasly při nehodách na železničních přejezdech. Nejprve se 4. července smrtelně zranil muž, který vjel u Bezděkova na Klatovsku s traktorem na přejezd a srazil se s vlakem. V neděli 24. července zemřela v Boru na Tachovsku spolujezdkyně z osobního auta, které se na přejezdu srazilo s vlakem.

Tragická nehoda na železničním přejezdu se stala v neděli odpoledne v Boru u Tachova. Vlak se tam střetl s osobním automobilem. Na místě zahynula spolujezdkyně v automobilu. Řidič automobilu utrpěl těžké zranění a je v kritickém stavu. S lehkým...

 

Další prázdninová smrtelná nehoda se stala 6. července v Sušici, kde odbočující auto zřejmě nedalo přednost protijedoucímu motocyklu. Osmatřicetiletý motorkář střet nepřežil. V sobotu 9. července zemřel třiačtyřicetiletý řidič osobního vozu, který havaroval na silnici z Horní Břízy do Trnové na severním Plzeňsku. Loni za celý červenec zemřelo při nehodách v kraji pět lidí, celkem si loni prázdninové nehody na silnicích v Plzeňském kraji vyžádaly osm lidských životů.

Čtete také:

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Richard Beneš

Štítky nehoda cyklisty, srážka s kamionem, smrtelná nehoda, Jateční, havárie, Plzeň, Plzeňský kraj, cyklista

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cyklistku smetl kamion, žena zemřela zaklíněná pod koly vozu  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.