Počasí dnes19 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Opilý muž se chtěl otrávit nemrznoucí směsí, pomoc přišla na poslední chvíli

Pohotová reakce obsluhy čerpací stanice a plzeňských městských strážníků zachránila život muži, který se rozhodl skoncovat se životem obzvláště drastickým způsobem. Posadil se totiž na trávník před provozovnou a chystal se vypít obsah nádoby s nemrznoucí směsí.

Obsluhu benzinové pumpy v ulici U Prazdoje v Plzni zaujalo podivné chování sedmapadesátiletého muže, který seděl v trávě poblíž objektu. Obrátila se proto na hlídku městské policie, jež zrovna přijela natankovat.  „Když strážníci k muži přistoupili blíž, všimli si, že se chystá napít z láhve podobné nádobě na motorový olej. V takovém jednání mu ihned zabránil jeden ze strážníků. Vzápětí se ukázalo, že šlo o nemrznoucí směs do chladiče,“ popsala mluvčí plzeňských strážníků Jana Pužmanová.

 

Strážníci zachránili život muži na benzinové pumpě, kam náhodou přijeli natankovat

Ve správný čas na správném místě. Tak by se dala shrnout neuvěřitelná náhoda, ke které došlo na čerpací stanci v Plzni. Strážníci městské policie přijeli k pumpě natankovat. Stojany však nefungovaly, proto se policisté vydali najít obsluhu....

Muž se přiznal, že chtěl tímto způsobem spáchat sebevraždu. Strážníci s ním nadále komunikovali a snažili se ho udržet v klidu do té doby, než přijeli záchranáři. „Hlídka Policie ČR u muže provedla dechovou zkoušku s výsledkem 2,07 promile a celou záležitost si převzala k šetření. Zdravotníci muže převezli za asistence strážníků k dalším vyšetřením do nemocničního zařízení v Plzni na Lochotíně,“ dodala Pužmanová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Richard Beneš

Štítky otrava, pokus o sebevraždu, nemrznoucí směs, městská policie, krimi, Plzeň, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž se chtěl otrávit nemrznoucí směsí, pomoc přišla na poslední chvíli  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.