Počasí dnes18 °C, zítra13 °C
Pátek 27. září 2024  |  Svátek má Jonáš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Prémiový prodejce Apple iWant představuje novou podobu prodejny v Plzni

PR článek

Přední prodejce značky Apple v ČR iWant představuje novou podobu své kamenné prodejny v nákupním centru Olympia v Plzni. Zvětšený prostor nabídne modernizovaný design a poskytne jedinečný zákaznický zážitek. V den otevření mohou navíc zákazníci využít slevu na vybrané produkty Apple.

Prémiový reseller Apple iWant vedle e-shopu provozuje v Česku 10 kamenných prodejen. Znovu otevřený moderní prostor v obchodním centru Olympia Plzeň o rozloze 150,7 m2 nabízí zákazníkům nejen místo se specializovanými službami a prodejem produktů Apple, ale podle zástupců iWant má přinést ještě lepší zákaznický zážitek.

„Jako přední reseller v ČR se společností Apple spolupracujeme velmi úzce na všech úrovních. Sdílíme veškeré hodnoty a filozofii firmy, ať už jde o samotné produkty, ale také právě o design prodejen a zákaznickou zkušenost v nich,“ říká Brand Marketing Team Leader Kamila Boušková. Vše je uzpůsobeno tak, aby si návštěvníci prostor vychutnávali všemi smysly. „Nakupování posouváme na bezchybný zážitek s produkty doplněný o naše know-how a detailní znalosti všeho, co s nimi souvisí. Apple prostě milujeme a značku si skutečně hýčkáme jako svou vlastní. Odráží se to ve všech aspektech celého procesu kontaktu zákazníka s brandem, produkty a službami, které nabízíme,“ doplňuje Kamila Boušková.

Zákazníci mohou v den otevření využít 10% slevu na vybrané produkty Apple, příslušenství a audio-video, nabídka zde: www.iwant.cz/Otevirame-Plzen.

iWant ve svých prodejnách nabízí kompletní sortiment značky Apple, bohatý výběr příslušenství, poskytuje možnosti výkupů zařízení Apple, poradenství, autorizovaný servis Apple, poprodejní péči nebo organizuje vzdělávací semináře.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky iWant, prodejce Apple, Olympia, Plzeň, Apple, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prémiový prodejce Apple iWant představuje novou podobu prodejny v Plzni  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.