Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Auto srazilo a usmrtilo chodkyni, žena přecházela přes silnici a mířila k lesní cestě

Zranění neslučitelná se životem utrpěla dnes devětačtyřicetiletá chodkyně z Plzně, kterou srazil řidič osobního automobilu značky Škoda Octavia. Nehoda se stala na přímém úseku silnice, na obchvatu Třemošné u Plzně.

„Ve směru od Kaznějova na Plzeň jel dvaapadesátiletý řidič se svým vozem. Na přímém úseku komunikace nedokázal motorista zastavit vozidlo, kdy z levé strany šla chodkyně přes komunikaci na lesní cestu a došlo ke střetu,“ popsala nehodu mluvčí policie Dana Ladmanová.

U nehody zasahovala přivolaná záchranná služba. „Náš lékař musel u devětačtyřicetileté ženy pro zranění neslučitelná se životem konstatovat exitus. Na místo byl povolán koroner,“ doplnila Andrea Divišová ze záchranné služby.

U zemřelé bude provedena soudní pitva a další vyšetřování provádí i soudní znalec z oboru doprava. Policisté zjišťují okolnosti a příčinu dopravní nehody.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ZZSPK

Štítky nehoda, sražená chodkyně, exitus, zranění neslučitelná se životem, obchvat Třemošné, Plzeň, Škoda Octavia, Třemošná, silnice, Andrea Divišová, Kaznějov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Auto srazilo a usmrtilo chodkyni, žena přecházela přes silnici a mířila k lesní cestě  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.