Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Řidička na přechodu smetla chodce, muž po leteckém transportu zemřel v nemocnici na následky zranění

Chodce přecházejícího po přechodu doslova smetla se svým vozem značky Škoda Roomster jedenačtyřicetiletá řidička. Osmapadesátiletý muž trpěl velmi těžká zranění a letecká záchranná služba ho transportovala do plzeňské fakultní nemocnice. Tam bohužel svým zraněním podlehl.  

„Nehoda se stala v úterý v 17.45 hodin v Klatovech před OC Albert. Žena přijížděla ulicí 5. května ve směru od Železné Rudy. V blízkosti obchodního domu řidička z nezjištěného důvodu pravděpodobně přehlédla muže, který přecházel v místě přechodu pro chodce a v prostoru přechodu došlo ke střetu,“ uvedla mluvčí policie Eva Červenková.  

„Chodec utrpěl velmi vážná zranění. Byl v bezvědomí se zajištěnými dýchacími cestami transportován leteckou cestou na emergency do fakultní nemocnice v Plzni na Lochotíně,“ uvedla mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

„Muž svým zraněním v nemocnici podlehl. Policisté u řidičky provedli dechovou zkoušku, která byla s negativním výsledkem. U zemřelého bude nařízena soudní pitva. Přesnou příčinou a veškerými okolnostmi dopravní nehody se budou zabývat kriminalisté z územního odboru Klatovy. Policisté žádají případné svědky dopravní nehody, aby se přihlásili na bezplatnou linku 158,“ doplnila mluvčí policie.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Letecká záchranná služba Armády ČR

Štítky nehoda, sražený chodec, těžké zranění, letecká záchranná služba, smrt, řidička srazila chodce, úraz, Fakultní nemocnice Plzeň, Škoda Roomster, Klatovy, Železná Ruda, Lochotín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička na přechodu smetla chodce, muž po leteckém transportu zemřel v nemocnici na následky zranění  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.