Počasí dnes15 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Plzeňský SD sped posiluje, hledá nové dispečery dopravy pro početnou flotilu svých vozidel

PR článek

Máš organizační schopnosti? Baví tě auta a zeměpis? Orientuješ se dobře na mapě? Domluvíš se německy nebo anglicky? A právě teď chceš najít nové profesní uplatnění? Přesně o tebe má zájem společnost SD sped sídlící v těsné blízkosti dálnice D5 na okraji plzeňské průmyslové zóny Borská pole. Aktuálně totiž SD sped hledá posily na pozici dispečerů dopravy do svého mladého kolektivu.

A co přesně práce dispečera obnáší? „Dispečer v SD sped je člověk, který vytěžuje přidělená vozidla, nakupuje zakázky od zákazníků a vodí řidiče po Evropě. Znamená to tedy komunikovat se zákazníky a nakupovat od nich transporty, efektivně plánovat trasy, kalkulovat ceny přepravy, ale také například monitorovat samotné zásilky během přeprav,“ přiblížila práci dispečera personalistka společnosti SD sped Dagmar Divišová.

Plzeňský SD sped disponuje více než stovkou vozidel. Má vlastní flotilu čítající kamiony s návěsy, solo vozidla i dodávky, které vyráží do světa z rozsáhlého logistického areálu s vlastními skladovacími prostorami. O část vozidel z početné flotily se budou starat i noví dispečeři. „Naši noví kolegové by se měli umět domluvit německy nebo anglicky, určitě by neměli postrádat organizační schopnosti a také jistou odolnost proti stresu. Praxe v oboru není podmínkou. Mentoři a stálice v našem týmu je důkladně zaškolí. Jde o kancelářskou práci s příjemnými kolegy, kteří si vzájemně pomáhají. Vyžadujeme určitou počítačovou gramotnost. Dispečeři pracují se speciálními programy pro speditérské firmy, které je naučíme efektivně používat,“ říká Dagmar Divišová.      

Kvalitní práci svých zaměstnanců společnost SD sped ráda zaplatí. Pracovníci mohou využívat rozsáhlý systém benefitů, jazykové kurzy v pracovní době, samozřejmostí jsou pravidelné teambuildingy a možnost osobního rozvoje i kariérního růstu.

SD sped je pro tady pro své zákazníky už od roku 2004. Za dobu své existence firma přepravila přes 500 tisíc palet, její vozidla ročně najedou dohromady 12 milionů kilometrů a přepraví 25 tisíc zakázek. Například služba SDS Express, což je expresní přeprava kusových a paletových zásilek po celé EU, garantuje doručení do 24 hodin po celé EU. Maximální váha takového nákladu je 1500 kilogramů.

Tým zkušených dispečerů řídí širokou flotilu vozidel a zajišťuje komplexní logistické řešení pro velké spektrum zákazníků od nadnárodních výrobních společností, až po jednotlivce. SD sped nabízí expresní přepravu kusových a paletových zásilek po celé Evropě i individuální řešení přepravy, a to v jakémkoliv objemu, od špendlíku, až po lokomotivu.

„Náš logistický areál disponuje skladovými prostory na ploše více než 5500 metrů čtverečních a odstavnou a manipulační plochou 35 tisíc metrů čtverečních. Klientům nabízíme komplexní logistické služby včetně dlouhodobého a krátkodobého skladování. Pokud je tlačí čas, tak u nás mohou uskladnit své zboží a mohou pokračovat v jízdě. My se o vše postaráme a zboží za ně doručíme. Nabízíme spolupráci i pro externí dopravce po celé ČR i Evropě,“ doplnil ředitel společnosti SD sped Martin Vít.

Ohodnoť článek

Foto SD sped

Štítky SD sped, logistická firma, dispečeři, logistika, transport, kamiony, Evropa, Evropská unie, SD sped a.s., Česko, doprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Plzeňský SD sped posiluje, hledá nové dispečery dopravy pro početnou flotilu svých vozidel  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.