Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Tragédie na železnici, střet s rychlíkem nepřežila cizinka (70) poblíž zastávky Plzeň Doudlevce

, aktualizováno 7. září 2021, 21:00

Tragédie se stala dnes odpoledne na železniční trati poblíž zastávky Plzeň Doudlevce. Rychlík tam srazil a na místě usmrtil jednu ženu. Sedmdesátiletá cizinka utrpěla zranění neslučitelná se životem.

„Po železniční trati, ve směru od Berouna na Klatovy, projížděl strojvedoucí s vlakovou soupravou složenou z lokomotivy a pěti vozů. V části Doudlevce vstoupila na železniční trať chodkyně a došlo ke střetu. Žena po srážce utrpěla zranění neslučitelná se životem," uvedla k tragédii mluvčí policie Dana Ladmanová. Policisté zjistili totožnost sedmdesátileté cizinky. Na místo byl přivolán koroner a u zemřelé byla nařízena soudní pitva.

Mluvčí hasičů Petr Poncar k nehodě dodal, že z rychíku museli hasiči evakuovat 148 cestujících. Železniční trať byla v daném úseku uzavřena do 18.15 hodin.

Během posledních 14 dní jde o druhou nehodu v Plzeňském kraji, při které zahynul člověk při střetu s vlakem. Rychlík na trati č. 160 jedoucí z Plzně na Most usmrtil v Plasích 28. srpna sedmdesátiletého muže, který si podle prvotních informací chtěl vzít život a lehl si před vlak na koleje.  

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky smrt na kolejích, tragická nehoda, osoba sražená vlakem, nehoda na železnici, Plzeň, železnice, Beroun, Klatovy, Doudlevce, Plzeňský kraj, Most, Plasy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragédie na železnici, střet s rychlíkem nepřežila cizinka (70) poblíž zastávky Plzeň Doudlevce  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.