Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Srážka osobního auta s náklaďákem blokovala dopravu na D5 ve směru na Prahu

, aktualizováno 17. srpna 2021, 23:40

Krátce po šesté hodině večer se na 122 kilometru dálnice D5 srazilo osobní a nákladní vozidlo. Kromě sanitek vyrazil na místo také záchranářský vrtulník. Aby mohl bezpečně přistát, uzavřela policie zcela provoz ve směru na Prahu. Kvůli vysypanému nákladu byl tentýž směr zhruba dvě hodiny zavřený, poté mohli řidiči několik hodin jezdit jen levým pruhem. Po jedenácté hodině večer byla dálnice zcela zprůjezdněná.

„Letecká záchranná služba z místa nehody transportovala odhadem šedesátiletou ženu s těžkým zraněním na urgentní příjem FN Plzeň," uvedla Andrea Divišová z krajské záchranky. Pozemní cestou převezla sanitka dvaadvacetiletého muže do Stodské nemocice. Mladík utrpěl lehká zranění. 

Z nákladního auta se po nárazu vysypal náklad, foto: Policie ČR

„Řidič dodávky jel v pravém jízdním pruhu. Zřejmě dostal smyk a narazil do osobního vozu značky Škoda Octavia, který jel v levém jízdním pruhu. Řidič dodávky utrpěl zranění a taktéž spolujezdkyně z osobního auta, která byla letecky transportována k ošetření do nemocnice. Řidič osobního vozu byl ošetřen na místě," doplnila policejní muvčí Eva Červenková. Okolnostmi nehody se nadále zabývají dálniční policisté.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Letecká záchranná služba Armády České republiky

Štítky nehoda, D5, osobní auto, kamion, policie, vrtulník, uzavírka, Praha, úraz, Andrea Divišová, Fakultní nemocnice Plzeň, Policie České republiky, Škoda Octavia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Srážka osobního auta s náklaďákem blokovala dopravu na D5 ve směru na Prahu  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.