Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Tragická nehoda na Tachovsku: Lékař mohl už jen konstatovat smrt řidiče

, aktualizováno 1. srpna 2021, 7:39

K velmi vážné nehodě u obce Sytno na Tachovsku vyjížděly v sobotu před devátou hodinou večer všechny záchranné složky, na místo letěl i vrtulník z Líní. Automobil, který řídil čtyřiačtyřicetiletý muž, vyletěl ze silnice a narazil do stromu Řidiče se bohužel nepodařilo zachránit.

Na silnici II. třídy číslo 230 mezi obcemi Stříbro a Ostrov u Stříbra nezvládl řidič BMW řízení a skončil s osobním vozem mimo silnici. Podle serveru dopravniinfo.cz by se mělo jednat o náraz do stromu, což později potvrdila policejní mluvčí. Na místo okamžitě vyrazili záchranáři, hasiči a i policisté. „Muž utrpěl zranění neslučitelná se životem. Na místo směřuje koroner,“ uvedl stručně Vítězslav Sladký z krajské záchranky. Okolnostmi nehody se již zabývá policie. 

„Čtyřiačtyřicetiletý cizinec zřejmě vlivem nepřiměřené rychlosti vjel mimo komunikaci, kde narazil do stromu. Při dopraní nehodě muž utrpěl zranění neslučitelná se životem, kterým na místě podlehl a byl přivolán koroner. U zemřelého cizince byla nařízena soudní pitva. Policie příčinu a okolnosti dopravní nehody dále šetří,“ doplnila policejní mluvčí Dana Ladmanová.

Zdroj: dopravniinfo.cz

Článek budeme aktualizovat.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto

Štítky doprava, nehoda, smrtelná nehoda, hasiči, policie, Stříbro, okres Tachov, silnice, strom, Sytno, BMW, Ostrov u Stříbra

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragická nehoda na Tachovsku: Lékař mohl už jen konstatovat smrt řidiče  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.