Počasí dnes10 °C, zítra13 °C
Sobota 5. října 2024  |  Svátek má Eliška
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na léto se chystá rychlokurz 4 klíče k úspěšnému partnerství, naučí vás třeba, jak se správně hádat

PR článek

Jak ve vztahu správně komunikovat, jak spolu vyjít, když jsme tak rozdílní nebo jak se správně hádat? Odpovědi na tyto a mnohé další otázky přinese letní rychlokurz nazvaný „4 klíče k úspěšnému partnerskému vztahu.“ Sérii kurzů se po loňském úspěchu se rozhodlo vedení Městského obvodu Plzeň 3 opět podpořit a kurz se tak uskuteční na přelomu července a srpna.

Kurz je rozdělen do čtyř bloků:
27. 7. - Komunikace, která vede k cíli
29. 7. - Milostná komunikace
3. 8. - Každý z jiné planety
5. 8. - Bojovat dobrý boj

„I přesto, že loňskou sérii kurzů několikrát přerušila omezení v souvislosti s pandemií, tak byl ze strany veřejnosti velký zájem. Rozhodli jsme se letos přes léto tento kurz znovu otevřít, a to jako rychlokurz. To znamená, že všechna čtyři témata zájemci absolvují během dvou týdnů,“ vysvětluje místostarosta městského obvodu Stanislav Šec (KDU-ČSL). Kurz je určen pro páry, jednotlivce, svobodné i manžele a věk nehraje roli.

Kurz se skládá ze čtyř samostatných večerů, které se navzájem doplňují, ale nenavazují na sebe. Je možné do kurzu vstoupit kterýkoliv večer. Lektorem kurzu je Karel Řežábek, který se zabývá osobnostním a vztahovým koučinkem, je specialistou na osobnostní typologii a na její praktické využití.

Kurz probíhá v konferenčním sále Škodalandu, V Lukách 2976/34, Plzeň, v čase od 19:00 do 20:30 hodin. Více informací najdete na stránkách ZDE, kde je možné se na kurz přihlásit.

Ohodnoť článek

Foto Pixabay.com

Štítky kurz, partnerské vztahy, 4 klíče, Plzeň, Stanislav Šec, KDU-ČSL, Karel Řežábek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na léto se chystá rychlokurz 4 klíče k úspěšnému partnerství, naučí vás třeba, jak se správně hádat  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.