Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Sifonová bombička explodovala a střepina způsobila ženě zranění ruky

K opravdu kurióznímu zranění vyjížděly dnes dopoledne složky IZS do obce Studená na severním Plzeňsku. Původně bylo nahlášeno, že tam jedné ženě explodovala v ruce neznámá látka a způsobila jí zranění.

„Sedmatřicetiletá žena utrpěla naštěstí pouze lehčí zranění horní končetiny a je transportována pozemní cestou do FN Plzeň,“ uvedl k případu Vítězslav Suchý z krajské záchranné služby.  

A jak tedy žena k úrazu přišla? „Dnes v 10:40 hodin v obci Studená žena pálila staré skříně. „V důsledku žáru explodovala sifonová bombička, která byla zapomenuta v jedné ze zásuvek skříně. Ženu zranila střepina na levém předloktí a byla při vědomí převezena k lékařskému ošetření,“ popsala nezvyklou událost mluvčí policie Eva Červenková.

Pokud se lidé rozhodnou něco pálit, měli by si dobře prohlédnout, co do ohně dávají, aby se vyvarovali podobných nepříjemných nehod. Pokud by ve skříni bylo více sifonových bombiček, mohla být exploze daleko silnější a její následky mnohem více devastující. Zraněná žena může mluvit o štěstím, že přežila jen s drobnějším zraněním.  

Ohodnoť článek

Foto Richard Beneš

Štítky sifonová bombička, zraněná žena, složky IZS, exploze, zranění ruky, severní Plzeňsko, úraz, Plzeňský kraj, Studená, Fakultní nemocnice Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sifonová bombička explodovala a střepina způsobila ženě zranění ruky  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.