Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zákazníci v Globusu Chotíkov si již odváží své nákupy zdarma!

PR článek

Od 6.5.2021 vyhrávají každý den zákazníci Globusu Plzeň-Chotíkov nákup zdarma. Zapojit se můžete i Vy! Stačí nakoupit se skenerem služby Scan&Go minimálně za 700,-Kč! Na konci nákupu pak hned uvidíte, zda se usmálo štěstí právě na Vás a Váš naskenovaný nákup bude zdarma. Vyhrát můžete každý den a to i opakovaně. První výherci si již své nákupy zdarma odvezli. Neváhejte a vyrazte na nákup do Globusu-Chotíkov a třeba se štěstí příště usměje na Vás.

Jak se zapojit do soutěže o nákup zdarma? 
Soutěže se lze zúčastnit při využití ručního skeneru služby Scan&Go (soutěže se nelze zúčastnit při využití skeneru v mobilní aplikaci Můj Globus).  Stačí být členy věrnostního programu Globus Bonus a nakupovat se skenerem. Na konci každého nákupu hned vidíte, zda jste pro tento den vyhráli právě Vy! Zaregistrovat se do věrnostního programu Globus Bonus můžete pohodlně ZDE

Proč nakupovat se službou Scan&Go?
•             Již doma si v aplikaci Můj Globus   můžete připravit nákupní seznam, který se Vám zobrazuje poté i přímo na skeneru. Na nic tak již při svém nákupu nezapomenete.

•             Nakoupíte rychle a bezpečně bez čekání u pokladen. Zboží během nákupu skenujete a můžete si ho skládat rovnou do svých tašek. Na konci nákupu již nečekáte u pokladen a nevyndáváte zboží na pás. Jen naskenujete ukončení nákupu a jdete svůj nákup rovnou zaplatit.

Jak probíhá nákup se službou Scan&Go?
U každého vchodu do hypermarketu najdete stojan se skenery, kde si načtete svou věrnostní kartu Globus Bonus. Jeden ze skenerů se Vám rozsvítí a tím je přípraven k Vašemu nákupu. Poté již jen pohodlně nakupujete. Každé zboží, které vkládáte do vaší nákupní tašky, jednoduše naskenujete. Cenu jednotlivých položek i celkovou výši své útraty můžete nepřetržitě kontrolovat na skeneru v průběhu celého nákupu.  Máte-li už ve svém košíku vše co potřebujete, jdete ke speciálně označeným pokladnám Scan&Go. Zboží již nikam nevyskládáváte u pokladen, jen ukončíte svůj nákup a přejdete k pokladně. Před placením se Vám na obrazovce skeneru zobrazí, zda jste právě dnes vyhráli svůj naskenovaný nákup zdarma. Pokud ne, pak jen svůj nákup pohodlně a rychle zaplatíte na volné pokladně.

Co potřebujete ještě vědět?
Soutěže se lze zúčastnit pouze při využití ručního skeneru služby Scan&Go (soutěže se nelze zúčastnit při využití skeneru v mobilní aplikaci Můj Globus). Do minimální hodnoty nákupu 700 Kč v jednom nákupu se nezapočítávají vratné obaly, ceniny a zboží zlevněné kvůli blížícímu se datu spotřeby nebo defektu. Více informací a pravidla soutěže naleznete ZDE. 

První výherci si již své nákupy zdarma odvezli. Neváhejte a vyrazte na nákup do Globusu Plzeň-Chotíkov a třeba se štěstí příště usměje na Vás.

Těšíme se na Vaši návštěvu, Váš Globus Plzeň- Chotíkov

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Globus, soutěž, zlatý scan, Chotíkov, Plzeň, Scan&Go

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zákazníci v Globusu Chotíkov si již odváží své nákupy zdarma!  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.