Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Těžké zranění utrpěla žena při potyčce čtyř cizinců uvnitř jednoho plzeňského bytu

Divoké Velikonoční pondělí měla čtveřice cizinců, která se v neděli odpoledne pobila na pokoji jednoho bytu v Bezručově ulici v centru Plzně. Výsledkem rvačky jsou tři zraněné osoby, z toho jediná ženská účastnice potyčky utrpěla těžké zranění. A o koledu tam asi nešlo. Všichni měli řezná poranění způsobená nožem.

Oznámení o napadení pětačtyřicetileté ženy přišlo na tísňovou linku záchranářů kolem 16.00 hodin. „Napadená utrpěla středně těžké zranění a při vědomí jsme ji transportovali na urgentní příjem do fakultní nemocnice. Záchranáři na místě ošetřili ještě dva přibližně třicetileté muže. Ti utrpěli při potyčce lehčí zranění a převezli jsme je rovněž do fakultní nemocnice,“ uvedla mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

„Na pokoji v jednom z obytných domů v Bezručově ulici došlo k rozepri a následně k fyzickému napadeni mezi čtyřmi osobami. Jednalo se o tři muže a jednu ženu. Všichni byli cizinci. Tři osoby si převzala do pece ZZS. Případem se nyní zabývají plzeňští kriminalisté,“ doplnila mluvčí policie Michaela Raindlová.

Ohodnoť článek

Štítky rvačka, zranění, policie, záchranka, cizinci, napadená žena, těžké zranění, úraz, Velikonoční pondělí, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Těžké zranění utrpěla žena při potyčce čtyř cizinců uvnitř jednoho plzeňského bytu  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.