Počasí dnes19 °C, zítra15 °C
Úterý 10. září 2024  |  Svátek má Irma
Bez reklam

Starý nábytek se povaloval přímo v silnici, pachatel strážníkům servíroval výmluvy a plané sliby

Stará postel, dřevěná zásuvka, kartonové krabice i část kola. To všechno se povalovalo přímo v Tylově ulici v Plzni. Nepořádku si všimla hlídka strážníků a konfrontovala muže, který měl haldu harampádí na svědomí. Okamžitě se vytasil s odůvodněním, proč se takto zachoval a policisty ujišťoval, že vše uklidí. Sliby ale nedodržel.

„Borští strážníci narazili na nečekané překvapení v Tylově ulici. Přímo tady v silnici u bytového domu objevili černou skládku. Mezi odloženým odpadem nechyběla stará postel, dřevěná zásuvka a několik kartonových krabic s různým obsahem,“ popisuje mluvčí Městské policie Plzeň Jana Pužmanová.

Rychle se jim podařilo zjistit, že za nepořádek může majitel domu, který pomáhal jedné z nájemnic s vystěhováním. Muž sice slíbil, že odpad odstraní, ale svého slibu nedostál. „I po hodině a půl od prvního upozornění zůstával nepořádek na místě, pouze byl přesunutý na chodník. Celá záležitost byla předána na Magistrát města Plzně, konkrétně na Odbor životního prostředí,“ uzavřela Pužmanová. Radnice zároveň připomíná, že na černou skládku mohou upozornit i sami obyvatelé prostřednictvím aplikace PlzniTo.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením MP Plzeň

Štítky černá skládka, odhozené odpadky, městská policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Starý nábytek se povaloval přímo v silnici, pachatel strážníkům servíroval výmluvy a plané sliby  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.