Počasí dnes28 °C, zítra28 °C
Sobota 7. září 2024  |  Svátek má Regína
Bez reklam

Policie ukončila pátrání po čtvrnáctiletých dívkách, všechny našli v Německu

, aktualizováno 25. července 2024, 8:07

Klatovští policisté pátrali po čtrnáctileté Kristýně a stejně staré Michaele. Obě se pohybovaly spolu a podle posledních informací se mohly vyskytovat v dolnobavorském Zwieselu. Ani jedna z dívek u sebe neměla doklady ani mobilní telefon. Po několika hodinách od vyhlášení pátrání přišla dobrá zpráva – obě dívky jsou v pořádku. Policisté hledali i další dívku, která se v minulosti sebepoškozovala.

„Pátrání po dvou pohřešovaných nezletilých dívkách z Klatovska bylo před malou chvílí odvoláno. Dívky se podařilo v pořádku nalézt, a to na území SRN,“ uvedla krátce před půl devátou hodinou večerní policejní mluvčí Hana Kroftová. Policisté ale nadále usilovně hledali čtvrnáctiletou Michaelu z Tachovska, kterou naposledy viděli v úterý večer. Po pohřešované se pátrá v režimu "dítě v ohrožení".

„Pohřešovaná odjela se svým známým dne 23. července 2024 kolem 23:00 hodin na území Spolkové republiky Německo zhruba 200 metrů za hraniční přechod Pavlův Studenec- Bărnau, kde pohřešovaná vozidlo opustila. Od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu. U sebe má pravděpodobně finanční hotovost ve výši cca 500,-Kč. Dívka se v minulosti sebepoškozovala,“ upozornila policistka Pavla Vršecká. Pátrání po mladé slečně odvolali ve čtvrtek ráno. 

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, pohřešované dívky, nezletilá dívka, ztracené dívky, pátrací akce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie ukončila pátrání po čtvrnáctiletých dívkách, všechny našli v Německu  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.