Počasí dnes28 °C, zítra20 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

VIDEO: Mladíci soutěžili v hodu půllitrem přes výkop, trefili budovu městského úřadu

Mladík se svými kamarády dostal během noci nápad, že si zahrají na náměstí Republiky v Plzni basketbal. Místo míče použili půllitr a koš nahradila otevřená popelnice. Mladý muž se ovšem netrefil a sklenice se roztříštila o budovu městského úřadu. Vše navíc sledovala kamera a spolu s ní i strážníci, kteří obratem za partičkou dorazili.

„Výhled na koš, pruhovaný dres, ale basketbalista to zřejmě není. Z Jordana na popelku se v neděli v noci proměnil mladík, který se nechal vyhecovat kamarády. Soutěžní disciplína se jmenovala hod půllitrem přes výkop a cílem bylo trefit otevřenou popelnici,“ glosují městští strážníci na svých sociálních sítích.

Neznalost třídění odpadu nechme stranou. Stejně se do žluté popelnice na plast netrefil a sklenicí mrštil na budovu městského úřadu. To už operační strážník, který grotesku sledoval v přímém přenosu, povolal na místo hlídku. „Ta mladíky doprovodila zpět na místo a vyzvala autora hodu, který by se na blížící se olympiádě zřejmě neuplatnil, aby stopy svého nepovedeného pokusu uklidil. Když už bylo uklizeno, mladíci teprve zjistili, že přímo nad nimi je kamera městského systému,“ dodali policisté.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Plzeň

Štítky vandalové, mladí vandalové, hod sklenicí, hodil sklenicí na úřad, poškození cizího majetku, náměstí Republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Mladíci soutěžili v hodu půllitrem přes výkop, trefili budovu městského úřadu  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.