Počasí dnes32 °C, zítra28 °C
Pátek 30. srpna 2024  |  Svátek má Vladěna
Bez reklam

Muž se ženou napadli strážníky, agresivní útočnice později policistce vyhrožovala před její dcerou

S agresivními jedinci měli co dočinění tachovští strážníci. V nočních hodinách vyjížděli ke čtyřem osobám, které narušovaly noční klid. Dva z nich, muž a žena, začali být agresivní a posléze policisty dokonce i napadli. O několik dní později narazila strážnice ve svém volnu na útočnici, která jí začala nadávat a gesty naznačovala podříznutí krku. Vše sledovala i policistky nezletilá dcera.

„Strážníci Městské policie Tachov byli přivoláni v nočních hodinách do ulice Zámecká z důvodu rušení nočního klidu. Po příjezdu na místo zjistili, že se zde nachází čtyři osoby, které byly hlídkou vyzvány, aby zanechaly hluku. Dvě z osob výzvy uposlechly, muž a žena, však začali hlídku strážníků napadat vulgárními nadávkami,“ popsala policejní mluvčí Iva Vršecká.

Jelikož dotyční vypadali opile, vyzvali je strážníci k dechové zkoušce. V ten okamžik napadl muž se ženou městské policisty. Strážník při tomto incidentu utrpěl zranění. „Na místo se dostavili policisté, kteří obě osoby vyzvali k lékařskému vyšetření a odběru biologického materiálu, kterému se podrobily. Následně byly umístěny do policejní cely a věcí se zabývali kriminalisté,“ doplnila Vršecká.

Žena pokřikovala na strážnici i v době jejího volna

O tři dny později si šla strážnice v době svého volna nakoupit. V jedné z prodejen v Tachově ale potkala ženu, která ji předtím napadla. „Ta ji začala vulgárně urážet a gesty naznačovala podříznutí krku. U tohoto byla přítomna i nezletilá dcera napadené ženy. I tuto věc si převzali tachovští kriminalisté a policejní komisařka ještě týž den sdělila oběma podezření ze spáchání přečinů výtržnictví a násilí proti úřední osobě, pětatřicetileté ženě dále z přečinu vyhrožování s cílem působit na úřední osobu,“ uzavřela Vršecká.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Zuzana Duzbabova

Štítky napadl strážníky, agresivní dvojice, napadli policisty, vyhrožování, rušení nočního klidu

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vojtěch Vened

Z přítomnosti Ukrajinců se stal globální problém. Chovají se stále hůř a hůř, lidí už jsou na ně alergičtí.

Čtvrtek, 18. července 2024, 10:39Odpovědět

Muž se ženou napadli strážníky, agresivní útočnice později policistce vyhrožovala před její dcerou  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.