Počasí dnes29 °C, zítra25 °C
Úterý 18. června 2024  |  Svátek má Milan
Bez reklam

Zloděj okradl spícího muže ve vlaku, PIN měl napsaný u platební karty. Pachatel hned zamířil k bankomatu

Příležitost dělá zloděje a toho využil i dosud neznámý pachatel, který okradl spícího muže. K události došlo ve vlaku na trase Plzeň-České Budějovice. Muž měl peněženku v otevřené kapse a bohužel měl u platební karty napsaný i PIN kód. Toho lupič bleskově využil a po vystoupení zamířil rovnou k bankomatu.

K události došlo už 20. dubna letošního roku mezi půl sedmou až půl devátou hodinou večer. Policii se ale dosud nepovedlo pachatele dopadnout, proto se nyní obrací s prosbou na veřejnost.

„Podle dosud zjištěných skutečností využil dosud neznámý pachatel spánku poškozeného při cestě vlakem na trase Plzeň-České Budějovice a z otevřené kapsy bundy mu odcizil peněženku s platební kartou, u které měl poškozený bohužel napsaný PIN. Karta byla následně použita ke třem neoprávněným výběrům z bankomatu, konkrétně ve městě Protivín. Poškozenému tak vznikla škoda v celkové výši 17 tisíc korun,“ shrnuje policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Policisté zveřejnili kamerové záznamy z bankomatu a žádají každého, kdo je schopen osobu identifikovat, aby se obrátil na nejbližší oddělení Policie ČR nebo zavolal na linku 158.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrací akce, pátrání, neznámý pachatel, okradl spícího muže, krádež platební karty

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj okradl spícího muže ve vlaku, PIN měl napsaný u platební karty. Pachatel hned zamířil k bankomatu  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.