Počasí dnes23 °C, zítra23 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Řidič mercedesu za jízdy usnul a čelně se střetl s náklaďákem, tři děti z osobáku skončily v nemocnici

Na první pohled vážná nehoda se odehrála na silnici ve směru od Železné Rudy na Klatovy. Řidič osobního auta zřejmě usnul za volantem, přejel do protisměru a čelně se srazil s nákladním autem. Předek osobáku náraz doslova sešrotoval. Řidič měl ale obrovské štěstí a utrpěl jen lehčí zranění. Na pozorování v nemocnici skončily i tři děti s drobnějšími šrámy.

„Řidič osobního automobilu tovární značky Mercedes jel ve směru od Železné Rudy na Klatovy a pravděpodobně podle prvotních informací v obci Malá Víska při řízení usnul, přejel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím nákladním vozidlem tovární značky Man,“ popsala okolnosti nehody Barbora Šmaterová.

V osobním autě spolu s řidičem cestovaly i tři děti. Všichni skončili v Klatovské nemocnici. „Z místa jsme transportovali muže s lehčími zraněními. Do témže nemocnice jsme převezli i tři děti s drobnými rankami,“ doplnila Andrea Divišová z krajské záchranky. Alkohol u obou řidičů vyloučily provedené dechové zkoušky. „Škoda byla předběžně vyčíslena na dva miliony korun,“ dodala Šmaterová.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS Plzeňského kraje

Štítky dopravní nehoda, mercedes, střet osobního auta s nákladním vozem, zraněné děti

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič mercedesu za jízdy usnul a čelně se střetl s náklaďákem, tři děti z osobáku skončily v nemocnici  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.