Počasí dnes27 °C, zítra23 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

VIDEO: Zloděj se houpal jako Tarzan na prodlužovačce, jeho prohru s kabelem zachytila kamera

Nepříliš dobrý nápad dostal muž, který se během noci pohyboval ve Smetanových sadech v centru Plzně. Do oka mu padl prodlužovací kabel, jenž obvykle slouží stánkařům. Šňůra smotaná na stromě pro něj ale byla přeci jen moc velký oříšek. Nepomohlo ani to, když se začal na kabelu houpat jako legendární Tarzan. Navíc na něj celou dobu mířila kamera.

„Strážníci na operačním v noci zahlédli muže, který si ve Smetanových sadech otevřel vlastní lanové centrum,“ těmito slovy glosují strážníci kuriózní krádež, které se téměř dopustil muž s černým batůžkem na zádech. A proč jen téměř? Neúspěšného zloděje zaujal prodlužovací kabel na stromě a rozhodl se, že si ho vezme a prodá. Jenže to nešlo tak jednoduše.

Na videu je patrné, že se vehementně snažil šňůru dostat z větví. A když to nešlo s nohama pevně na zemi, tak se na kabel prostě zavěsil. „V průběhu zápasu, který vyzníval spíše pro kabel, jej vyrušil kolemjdoucí, načež místní Tarzan dělal, že nic. Než se po přestávce vrátil k rozmotávání, na místo už dorazily naše hlídky,“ popisuje policie.

„Kabeláž slouží k napájení stánku ve Smetanových sadech, nevisí tam jen tak pro nic za nic a dříve než stihl být uklizen, tak se po něm pídil muž na videu. Kabel nevisel ze stromu dolů, ale byl pečlivě smotaný,“ upřesnila Městská policie Plzeň.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky kuriozni, krádež kabelů, krádež prodlužovačky, Tarzan, Sadový okruh, stánkař

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Zloděj se houpal jako Tarzan na prodlužovačce, jeho prohru s kabelem zachytila kamera  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.