Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Vyhrožoval střelbou do lidí a měl doma granátomet, stíhaný bude na svobodě

Muž z Plzeňska, který na sociálních sítích vyhrožoval násilím a střelbou do žen i dětí, bude stíhán na svobodě. Rozhodl o tom soud, který tak zamítl návrh policie, aby byl Michal B. stíhán vazebně. Vyšetřovatelé u muže při domovní prohlídce nalezli granátomet a další střelivo. Podezřelý je aktuálně obviněn z násilí proti skupině obyvatel a nedovoleného ozbrojování. Hrozí mu desetiletý trest.

„Na základě rozhodnutí soudu bude obviněný muž stíhán na svobodě,“ sdělila v sobotu v podvečer policie na sociální síti X. Ještě o den dříve přitom informovala, že při domovní prohlídce našli vyšetřovatelé u muže ruční protitankový granátomet a několik kusů střeliva.

Příspěvky z facebookového účtu stíhaného muže. 

Muž na sebe upoutal pozornost příspěvky na sociálních sítích. „Já už nemám co ztratit. Tak pojďte do narkomana. Zabiju vás všechny,“ napsal Michal B. „A víte co? Vy mr*ky. Nejraději bych vzal automat a začal bezhlavě střílet. Vys*at se na ty pos*aný zničený životy. Vymazat je z povrchu zemského. Každou zasranou mr*ku, co se řídí pravidlama jak bezmozek. Ne, ne všechny postřílet. Děti, matky to je jedno. Tahle zku*vena civilizace musí zmizet,“ doplnil v následném komentáři. Kriminalisté pisatele ve spolupráci se zásahovou jednotkou zadrželi ve čtvrtek na severním Plzeňsku. 

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky šíření poplašní zprávy, výhružky na internetu, výhružky zabitím, sociální sítě

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Václav Šlajchrt

Jak mohou soudci- nebo jak je vůbec nazvat- pustit takového gaunera na svobodu.? Už zítra ho nenajdete a jen policii přiděláváte práci. A o lidi kolem a jejich bezpečí se vůbec nezajímáte. Buď znovu zopakovat právnickou fakultu, pokud nemáte třeba zemědělskou, nebo rovnou vypadněte od justice.

Sobota, 24. února 2024, 21:31Odpovědět

Vyhrožoval střelbou do lidí a měl doma granátomet, stíhaný bude na svobodě  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.