Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Ztráta klíčů od domova ho málem stála život. Při přelézání plotu zůstal muž viset hlavou dolů a byl ve vážném stavu

Kuriózní případ málem skončil tragédií. Všímavý kolemjdoucí v Horní Lukavici na jižním Plzeňsku zahlédl pětapadesátiletého muže visícího hlavou dolů z plotu. Okamžitě mu přivolal pomoc. Z pasti ho vysvobodili hasiči a záchranáři následně převezli ve vážném stavu do nemocnice. Podle police se nejednalo o lupiče, ale o nešťastníka, který ztratil klíče od domu. K události došlo ve středu dopoledne.

„V Horní Lukavici jsme sundávali z plotu osobu, která se při přelézání jednou nohou zaklesla mezi plotový díl a sloupek. Zraněný visel hlavou dolů asi půl metru nad zemí. Po vyproštění a sundání jsme jej předali zdravotnické záchranné službě. Jednalo se o plnodřevěný plot s betonovou podezdívkou vysoký asi 2,5 až tři metry,“ popsal mluvčí hasičů Petr Poncar.

Muž byl silně podchlazený a dehydratovaný. „My jsme muže transportovali ve vážném stavu na Emergency FN Plzeň,“ doplnila Andrea Divišová z krajské záchranky. Případem se ihned začala zabývat také policie. Brzy zjistila, že muž ztratil klíče a aby se dostal domů, rozhodl se přelézt plot. „Nejedná se o zloděje ani o pracovní úraz. Protiprávní jednání bylo vyloučeno,“ uzavřela policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Nešťastník spadl ze schodů a uvízl hlavou ve dveřích, promodralého a chroptícího muže zachránili strážníci

Doslova v poslední vteřině zachránili plzeňští městští strážníci život muži, který se zřítil ze schodů u jednoho z podniků v Tylově ulici a zůstal zaklíněný v pootevřených dveřích. Když hlídka dorazila na místo, spatřila chroptícího a...

 

Čtete také:

Ohodnoť článek

Foto Zuzana Duzbabova

Štítky zasekl se v plotě, visel hlavou dolů, ztratil klíče, kuriózní případ, Horní Lukavice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ztráta klíčů od domova ho málem stála život. Při přelézání plotu zůstal muž viset hlavou dolů a byl ve vážném stavu  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.