Počasí dnes23 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Útočník surově napadl staršího úředníka z radnice, muž skončil v nemocnici s vážným úrazem hlavy

Kriminalisté se zabývají zvlášť brutálním útokem na sedmasedmdesátiletého muže, který zastává funkci vysoce postaveného úředníka na radnici v Boru u Tachova. Napadení tak může souviset s jeho funkcí. Agresor ho zbil nejspíš pěstmi, přičemž útoky směřoval na hlavu. Muž utrpěl těžká zranění a v současné době je ve Fakultní nemocnici v Plzni.

„Ve večerních hodinách 3. ledna jsme přijali oznámení o tom, že v obci Bor byl na ulici nalezen zraněný muž ročník 1946. Nyní provádíme šetření a zjišťujeme veškeré okolnosti této události. Ve věci jsme zahájili úkony trestního řízení,“ sdělila Plzeňské Drbně policejní mluvčí Dagmar Brožová. Podle našich zjištění je napadeným tamní úředník. Zatím není zřejmě, zda byl útok motivován právě jeho působením na radnici. K pachateli se policie blíže nevyjádřila.

Muž utrpěl mnohočetná zranění a měl poruchy vědomí. Na místo původně letěl vrtulník, nakonec ho odvolali k jiné události. V současné době je muž hospitalizovaný ve Fakultní nemocnici v Plzni.

Foto HZS Plzeňského kraje

Štítky napadení, surový útok, napadený úředník, Bor u Tachova, umělý spánek

Útočník surově napadl staršího úředníka z radnice, muž skončil v nemocnici s vážným úrazem hlavy  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.