Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Starší řidič nepřežil čelní střet s osobním vozem, ve kterém cestovala čtyřčlenná rodina

, aktualizováno 29. prosince 2023, 20:24

Tragická dopravní nehoda zastavila v pátek odpoledne provoz na silnici druhé třídy poblíž Rabí na Klatovsku. Čelně se tam střetla dvě osobní vozidla, jeden z řidičů na místě zahynul. Z druhého auta vyprostili hasiči čtyři zraněné osoby. Jedno z aut skončilo po nárazu mimo vozovku.

„Na silnici II/169 mezi obcemi Rabí a Čepice došlo k čelnímu střetu dvou osobních vozidel. Řidič osobního vozu značky Citroen při průjezdu zatáčkou přejel do protisměru a čelně se střetl s protijedoucím vozidlem Hyundai. Událost šetří klatovští kriminalisté. Silnice je již zcela průjezdná," informovala policejní mluvčí Dagmar Brožová. „Záchranáři si na místě převzali do péče čtyřčlennou rodinu, všichni utrpěli lehčí zranění a byli k dalšímu vyšetření transportováni do Klatovské nemocnice. Ve druhém automobilu cestoval muž narozený v roce 1938, utrpěl zranění neslučitelná se životem,“ doplnila Mária Svobodová z krajské záchranky.

„Jedná se o čelní střet dvou osobních vozidel na vozovce mezi Čepicemi a Rabím. Čtyři zranění pasažéři z jednoho vozidla jsou v péči záchranářů. Řidič z druhého vozidla těžký střet nepřežil. Ve fotogalerii je jen snímek trosek automobilů na vozovce, ze kterého je zřejmé o jak velký náraz se jednalo,“ popsali hasiči ze Sušice na svých sociálních sítích.

Foto Hasiči Sušice

Štítky tragická nehoda, dopravní nehoda, smrtelná nehoda, čelní střet

Starší řidič nepřežil čelní střet s osobním vozem, ve kterém cestovala čtyřčlenná rodina  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.