Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

U hřbitova našla žena cizí peněženku s platební kartou a hned běžela utrácet

, aktualizováno 12. prosince 2023, 15:34

Policisté pátrali po nepoctivé ženě, která našla nedaleko Ústředního hřbitova na Rokycanské třídě v Plzni cizí peněženku. Kromě osobních dokladů v ní byla také hotovost a platební karta, což si nálezkyně přisvojila a hned se vydala nakupovat.

„Podle dosud zjištěných skutečností nalezl pachatel dne 5. října 2023 nedaleko Ústředního hřbitova na Rokycanské třídě v Plzni peněženku s osobními doklady, finanční hotovostí 500 korun a platební kartou. Místo toho, aby nález poctivě odevzdal na nejbližší obvodní oddělení policie, ponechal si jej. Platební kartu následně použil k několika neoprávněným platbám,“ popsala policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Případem se policisté intenzivně zabývali a minulé ponděli zveřejnili také snímky z kamer, kde byla zachycená podezřelá osoba. V úterý 12. prosince informovali, že se jim podařilo ženu ztotožnit.  

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, nepoctivá žena, zneužití platební karty, výběr z bankomatu, policie pátrá

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Recidivistům vždy hned nasadit monitorovací náramky které jsou vyvinuty kvůli přetíženým věznicím, zákaz požívání alkoholu a drog, povinnost zdržovat se v práci nebo doma, jinak se z toho bendobahna nevyhrabeme. Potom nebude potřeba je hledat. Zařízení ponechat do vyřešení případu, zaplacení pokuty a nákladů, vypršení podmínky. O důvodech dnešního zmaru píšu ve vláknech diskusí.

Úterý, 5. prosince 2023, 09:19Odpovědět

Alislaw Ciaski

Kdyby to byla paní ze skupiny diskriminovaných spoluobčanů, měla by přes oči pásku ;)

Pondělí, 4. prosince 2023, 21:27Odpovědět

Martin Vaněk

Ale vypadá, že je... :-D Možná na to jen demokratický cenzor zapomněl, nebo se začíná tento totalitní režim hroutit...

Pátek, 8. prosince 2023, 11:12Odpovědět

Daniel Frignani

Jenomže tady "Policisté žádají o spolupráci" a s černou páskou přes oči by asi práskači měli malou šanci, ji poznat...

Pátek, 8. prosince 2023, 16:17Odpovědět

Martin Vaněk

Otázka zní, proč ji hledají tak složitě... Pokud se zastavila na nákupech, je na účtence čas, místo znají, a z výpisu mobilních operátorů není těžké zjistit, jaká čísla se pohybovala v daném prostoru a čase. Spíše to vypadá, že ji chtějí varovat...

Sobota, 9. prosince 2023, 21:14Odpovědět

Libor Burian

To jsou pro bendomrazkovo hiedlerropušan oznamovatelé, mají transportéry a už trénovali s vodním dělem. Viz seriál Devadesátky včetně dokumentu, Karel Kryl Demokracie, Za prachy, Věštec Ivan Řekni kde ty prachy jsou, Kabáti Colorado, Mám jednu ruku dlouhou, Amnestie, Nájem zvedej, Pánubohu do oken, Nightwork píseň pro Pražáky, Sexuální násilí, Sami, Iluze o lůze, LupoAnettaTahači, ABJ, virtuálky, Pánové nahoře, Zdálky z blízka, Krajina po bitvě, Sprcha, Dežo, Revoluční, Vtom roce pitomém, Dál se háže kamením, Josef Fousek Nemám čas lhát, Pepa Nos Země je kulatá, knihy Polojasno, Ukradená revoluce, Cibulkovy Seznamy agentů StB, Příběh Kmotra-agentStB Mrázek zKolínska jakoRakušan Šmejdi, Gangster ka, Sametoví vrazi, Ivánku kamaráde můžeš mluvit, Kancelář Blaník, agent Nachtmann, Čurda, udání úkrytu výsadkářů a vypalení obcí, na yt Mudr Jan Hnízdil Světu vládnou psychopati. Je nutné začít uklízet od obcí, starostů které lidé znají, mluvit spolu, chodit ke všem volbám říct mafii a dost ! Jako to udělali v Islandu kde ty mafiánské vši vyhnali a jsou v desítce nejbohatších zemí.

Pátek, 8. prosince 2023, 17:03Odpovědět

U hřbitova našla žena cizí peněženku s platební kartou a hned běžela utrácet  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.