Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Auto dostalo smyk, dvě děti se středně těžkým zraněním transportoval do nemocnice vrtulník

Pravotočivá zatáčka, smyk a čelní náraz do protijedoucího auta. K dopravní nehodě, při které se zranily i dvě děti, došlo mezi obcemi Železná Ruda a Javorná. Obě děti se středně těžkými zraněními transportovala do nemocnice Letecká záchranná služba.

„Řidič osobního vozidla Škoda Octavia při průjezdu pravotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost jízdy, dostal s vozidlem smyk a přejel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím osobním vozidlem Volkswagen Sharan, ve voze Škoda došlo ke zranění čtyř osob,“ uvádí policejní mluvčí Dagmar Brožová a tím, že dechové zkoušky byly u obou účastníků dopravní nehody negativní.

Na místě zasahovaly čtyři výjezdové skupiny a Letecká záchranná služba - Líně. „Dvě děti ve věku asi 13 a 7 let, obě při vědomí, jsme transportovali se středně těžkým zraněním cestou LZS na akutní příjem Fakultní nemocnice Lochotín,“ sdělila mluvčí záchranářů Mária Svobodová. Další dvě zraněné osoby, ženu ročník 1977 a muže narozeného v roce 1974, kteří utrpěli jen lehčí zranění, dopravila záchranka do Klatovské nemocnice.

Škoda na vozidle Škoda Octavia byla vyčíslena na 80 tisíc korun a na vozidle Volkswagen na 120 tisíc korun. Dopravní nehodu dále šetří klatovští dopravní policisté.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Ilustrační

Štítky Nehoda, LZS, vrtulník, ZZS PK, Železná Ruda, Javorná, děti, zranění, nemocnice, smyk, srážka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Auto dostalo smyk, dvě děti se středně těžkým zraněním transportoval do nemocnice vrtulník  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.