Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Policisté ukončili pátrání po seniorovi s cukrovkou, který se ztratil u Kašperských Hor a neměl při sobě léky

, aktualizováno 13. srpna 2023, 11:49

Policie odvolala pátrání po ztraceném třiaosmdesátiletém seniorovi, který odjel v pátek na elektrické tříkolce od domova s pečovatelskou službou v Kašperských Horách na Klatovsku a od té doby se nikomu neozval. Policie jeho pohřešování oznámila v neděli v brzkých ranních hodinách. Krátce před polednem přišla dobrá zpráva, muže se podařilo najít ve zhruba šest kilometrů vzdálené obci.

„Policisté muže nalezli v lesním porostu poblíž obce Bohdašice. Je v pořádku a komunikuje,“ informovala policejní mluvčí Michaela Raindlová. Třiaosmdesátiletý muž zmizel v pátek, kdy odjel na elektrické tříkolce z Kašperských hor směrem do obce Kundratice. Muž je diabetik a neměl u sebe léky, policie se proto obávala, že by mohl být ohrožen na životě. 

„O seniora měl obavu jeho syn. Otec mu nezvedal telefon a nepodařilo se mu s ním ani jiným způsobem zkontaktovat. Do akce se zapojily motorizované i pěší hlídky, které prohledávaly místa a okolí, kde by se mohl muž nacházet. Pohřešovaného se nám nakonec podařilo pár kilometrů od jeho bydliště po několika hodinách v pořádku najít," doplnila podrobnosti policistka Barbora Šmaterová.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík + Policie ČR

Štítky pátrání, pohřešovaný senior, nemocný senior, senior s cukrovkou, Kašperské Hory

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté ukončili pátrání po seniorovi s cukrovkou, který se ztratil u Kašperských Hor a neměl při sobě léky  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.