Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Muž neunesl nevěru své přítelkyně a pořezal se nožem na krku, ohrožoval i cestující v trolejbusu

Velmi nešťastně se rozhodl léčit své zlomené srdce muž z Plzně. Nejprve v trolejbusu ohrožoval nožem sebe i jednu z cestujících a po vystoupení se marně snažil skrýt před strážníky v křoví. Hlídka nakonec přiměla pořezaného muže ke spolupráci.

Do trolejbusu ve směru na Božkov nastoupil rozrušený muž s nožem v ruce. Takové hlášení obdrželi městští policisté a okamžitě vyrazili na místo. Dotyčný mezitím vystoupil na zastávce Lobezská a vydal se neznámo kam. Strážníci se proto spoléhali na svého kolegu dohlížejícího na kamerový systém. Díky němu obratem zjistili, kudy se nešťastník vydal a brzy jej skutečně spatřili, jak se skrývá v nedalekém křoví.

„V tomto případě bylo nutné postupovat velmi obezřetně. Jakmile strážníci při příjezdu uviděli muže odpovídajícího popisu odcházet ze svého úkrytu, vyjeli hned za ním. Vyzvali ho, aby se zastavil a vyndal všechny věci z kapes. Na jeho krku si přitom všimli řezné rány od nože, který mu odebrali a začali s ošetřováním,“ popisuje mluvčí plzeňských strážníků Tereza Schliková.

Během rozhovoru se jim muž svěřil s tím, že si ublížil sám, jelikož neunesl nevěru přítelkyně. „Muže si převzali do své péče záchranáři a celou záležitost šetří dále policisté ČR,“ dodala Schliková.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto MP Plzeň

Štítky pokus o sebevraždu, pořezal se nožem, ohrožoval cestující, problémový cestující

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž neunesl nevěru své přítelkyně a pořezal se nožem na krku, ohrožoval i cestující v trolejbusu  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.