Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Kriminalisté vyšetřují smrt staršího myslivce, nejspíš se zastřelil svou puškou

Klatovští policisté se od nedělního večera zabývají smrtí dvaaosmdesátiletého myslivce, jehož bezvládné tělo leželo na silnici nedaleko osady Zuklín na Klatovsku. Podle všeho spáchal muž sebevraždu a zastřelil se loveckou puškou.

„Dnes večer jsme přijali oznámení o nálezu muže, který utrpěl zranění neslučitelná se životem. Na místo vyjeli klatovští kriminalisté a zjišťují veškeré okolnosti k případu. Jedná se o pána narozeného v roce 1941,“ sdělila Plzeňské Drbně policejní mluvčí Eva Červenková. Podle dostupných informací se s největší pravděpodobností jedná o sebevraždu.

Tento víkend je to už druhý případ, kdy se nešťastný senior z Klatovska rozhodl skoncovat se životem. Již v sobotu jsme informovali o muži, který vyskočil ze čtvrtého okna panelového domu v Plzeňské ulici v Klatovech.

„Jednalo se o muže narozeného v roce 1951. Na místě ještě probíhala resuscitace, ale bohužel byla neúspěšná. U zemřelého byla nařízena soudní pitva. Veškerými okolnostmi se nadále zabývají kriminalisté. Podle prvních informací to vypadá, že na úmrtí muže neměla podíl žádná další osoba,“ informovala Červenková.

Čtete také:

Foto Jan Luxík

Štítky sebevražda, smrt myslivce, muž se zastřelil, smrt seniora, sebevražda seniora

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kriminalisté vyšetřují smrt staršího myslivce, nejspíš se zastřelil svou puškou  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.