Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Patnáctiletá dívka se zastřelila, policie vyšetřuje tragédii na Rokycansku

Kriminalisté na Rokycansku vyšetřují smrt teprve patnáctileté dívky. Podle našich zdrojů se jedná o sebevraždu. Za poslední týden je to už druhé tragické úmrtí takto mladého člověka. V noci na sobotu zemřel po oslavě školního roku nadějný judista z Klatov. Policie v jeho případě vyloučila cizí zavinění.

„Vzhledem k věku zemřelé dívky a s ohledem na rodinu nebudeme poskytovat žádné bližší informace,“ sdělila policejní mluvčí Dagmar Brožová. Tělo dívky bez známek života našla na zahradě domu její matka. Podle deníku Právo se dívka zřejmě zastřelila otcovo zbraní, kterou měl v legálním držení. Proč tak dívka učinila je předmětem dalšího vyšetřování.

Kriminalisté se zabývají také smrtí patnáctiletého Honzy z Klatov, kterého našli jeho spolužáci ve stanu bez známek života. Vše nasvědčuje tomu, že mladík popíjel alkohol s kamarády a nejspíš se ve spánku udusil zvratky.

Žádná další osoba nemá podíl na tragické smrti úspěšného mladého judisty, který zemřel během školního večírku

Na tragické smrti patnáctiletého úspěšného judisty z Klatov neměla podíl žádná další osoba. Potvrdila to policie. Honza zemřel v noci na sobotu ve svém stanu při oslavě konce školního roku, kdy měl popíjet alkohol. Ve spánku zřejmě vdechl zvratky...

Foto Luboš Vrabec

Štítky tragédie, smrt mladé dívky, sebevražda, dívka se zastřelila, smrt školačky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Patnáctiletá dívka se zastřelila, policie vyšetřuje tragédii na Rokycansku  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.