Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Kriminalisté zadrželi dealerku pervitinu před zraky její malé dcery

Drogovou dealerku obchodující s pervitinem dopadli policisté z Plzeňska. Policejní zásah zažila i její malá dcerka, kterou s sebou vozila v autě na předávky drog. Pervitin prodala žena minimálně ve 44 případech a přišla si na bezmála sto tisíc korun. Kromě ní zadrželi policisté i její dva zákazníky. Jeden z nich dal před policisty na útěk, rychle ho dopadl jeden z vyšetřovatelů.

Jednatřicetiletá žena byla v hledáčku policie už delší dobu. Podle kriminalistů prodávala drogy na severním Plzeňsku a v Plzni. „Celkem došlo k nejméně 44 případům, kdy prodala více než 80 gramů pervitinu a vydělala tak téměř 100 tisíc korun. K poslednímu předání drogy došlo minulý týden. Při něm byla žena zadržena a spolu s ní i dva odběratelé drogy, mladí muži ve věku šestadvacet a osmadvacet let,“ popisuje policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Pětiletý chlapec z auta sledoval, jak policisté zadrželi jeho matku, když prodávala drogy zákazníkovi

Přímo při předávce drogy zadrželi kriminalisté třicetiletou dealerku ze severního Plzeňska. Policejní zásah zažil i její pětiletý syn. Toho měla žena s sebou při akci v automobilu, ve kterém přivezla pervitin pro svého klienta. V souvislosti s...

Starší z mužů se dal při zásahu na útěk. Dlouho mu to ale nevydrželo a brzy ho dostihl jeden z vyšetřovatelů. Rychle se ukázalo, proč se snažil z místa tak urputně zmizet. „Vyšlo najevo, že má zákaz pobytu na území města Plzeň pro svoji dřívější trestnou činnost,“ doplnila mluvčí.

Kriminalisté dále provedli domovní prohlídku i prohlídku vozu. V bydlišti zadržené ženy našli plastovou dózu se zbytky krystalické látky. Ve vozidle objevili plastový sáček, který rovněž obsahoval krystalickou látku.

„Do tohoto vozidla, se kterým drogu vozila, brala i svoji malou dceru, která tak při předání drogy seděla uvnitř. Dívka ve vozidle seděla i při zadržení její matky. Byla předána příbuzným. Obviněná je stíhaná na svobodě, hrozí jí trest odnětí svobody na jeden rok až pět let nebo peněžitý trest,“ uzavřela Brožová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky drogy, dealerka drog, dealerka pervitinu, zadržená dealerka drog, policejní zásah

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kriminalisté zadrželi dealerku pervitinu před zraky její malé dcery  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.