Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Při dopravní nehodě zemřel starší řidič osobního vozu, sjel ze silnice a narazil do stromu

K tragické dopravní nehodě došlo na silnici druhé třídy na severním Plzeňsku. Podle dosavadních informací tam starší řidič vyjel z komunikace a narazil do stromu. Zraněním na místě podlehl.

„Dnešního dne v odpoledních hodinách došlo na silnici číslo II/ 193 mezi obcemi Čbán a Plachtín na severním Plzeňsku k tragické dopravní nehodě. Řidič, narozený v roce ročník 1948,  vyjel z dosud nezjištěných příčin mimo komunikaci a narazil do stromu. Bohužel utrpěl zranění neslučitelná se životem. Místo nehody je kyvadlově průjezdné,“ informovala policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Na místo události vyjížděli také hasiči. „Zajistili jsme místo nehody, nainstalovali zástěnu a spolupracovali se záchranáři. Následně jsem zemřelého vyprostili,“ doplnil mluvčí krajských hasičů Petr Poncar. Nehodou se nadále zabývají policisté.

Popadané stromy i větší množství nehod evidují hasiči a policisté po celém Plzeňském kraji. Řidiče trápí zejména ledovka. Například nedaleko Dolanského mostu skončilo jedno auto na střeše. Meteorologové varují i před tvorbou sněhových jazyků,...

 

Ohodnoť článek

Foto HZS Plzeňského kraje

Štítky smrtelná nehoda, dopravní nehoda, náraz do stromu, namrzlé silnice, ledovka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při dopravní nehodě zemřel starší řidič osobního vozu, sjel ze silnice a narazil do stromu  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.