Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Řidička nezvládla jízdu po kluzké silnici a skončila v rybníku, další žena vylétla s autem z dálnice

V ledové vodě skončila s vozem řidička, která jela po zasněžené silnici na Klatovsku. Dle všeho nepřizpůsobila jízdu stavu vozovky a havarovala. K nehodě dvou osobních aut vyjížděli záchranáři také k obci Chlumčany, kde došlo ke zranění několika osob. Vážná dopravní nehoda komplikuje také dopravu na dálnici D5 ve směru na Prahu.

Krátce před půl sedmou ráno vyjížděli hasiči k rybníku u obce Žihobce. „Řidička nepřizpůsobila rychlost jízdy stavu a povaze komunikace, kdy při jízdě po místní komunikaci s vozidlem vjela vpravo mimo komunikaci, kde havarovala ve vodní nádrži,“ popsala policejní mluvčí Dana Ladmanová. Z nehody vyvázla žena bez zranění. Dechová zkouška na přítomnost alkoholu u ní vyšla s negativním výsledkem. „Odhadnutá škoda činí 15 tisíc korun,“ upřesnila mluvčí.

Také u Ejpovic došlo dnes ráno k nehodě. Řidič vyvázl bez zranění, foto: HZS PK

Další nehoda se odehrála v ulici Na Závisti v Chlumčanech, kde se střetla dvě osobní auta. „Na místě byly celkem čtyři osoby, z toho dvě děti. Zranění bylo evidováno u dvou osob. Děti byly pouze v šoku,“ uvedl mluvčí hasičů Michal Holeček.

Poslední vážná nehoda se odehrála na 136. kilometru dálnice D5 ve směru na Prahu. Řidička tam s autem vylétla ze silnice a skončila zhruba 20 metrů od dálnice. „Naše jednotka provedla vyproštění osoby z vozidla a předala ji do péče letecké záchranné služby,“ dodal Holeček. Žena utrpěla středně těžká zranění.

Ohodnoť článek

Foto HZS Plzeňského kraje

Štítky nehody, kluzká silnice, nehoda na D5, auto v rybníku

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička nezvládla jízdu po kluzké silnici a skončila v rybníku, další žena vylétla s autem z dálnice  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.