Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

V ubytovně na Tachovsku našli zavražděnou ženu, kriminalisté podezírají jejího partnera

Policie na Tachovsku vyšetřuje vraždu ženy, která se zřejmě pohádala se svým partnerem, což vedlo k násilné potyčce a vzájemnému napadení nožem. Žena těžkým zraněním na místě podlehla. Podezřelého muže transportovali záchranáři do nemocnice.

„Po poledni jsme přijali oznámení o násilném trestném činu mezi partnery v obci na Tachovsku. Policisté na místě nalezli ženu bez známek života. Podezřelý muž byl se zraněním transportován do nemocnice,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Podle informací deníku Právo se mělo jednat o dvojici z Ukrajiny, která přebývala na ubytovně v obci Staré Sedlo. „Záchranná služba na místo vyslala pozemní posádky oblasti Tachov a Leteckou Záchrannou službu. U dvaatřicetileté ženy lékař konstatoval těžké zranění, kterému na místě podlehla. Muž byl transportován na emergency fakultní nemocnice na Lochotíně se středně těžkým zraněním,“ upřesnila mluvčí krajské záchranky Mária Svobodová. Bližší informace zatím policie nesdělila. Případem se nadále zabývají kriminalisté.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Luboš Vrabec

Štítky vražda, vražda na ubytovně, ubodaná žena, Tachovsko, Staré Sedlo, okres Tachov, úraz, nemocnice, Ukrajina, Právo, Tachov, Lochotín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V ubytovně na Tachovsku našli zavražděnou ženu, kriminalisté podezírají jejího partnera  |  Tachovsko  |  Z kraje  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.