Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Zloděj si počínal jako naprostý amatér a vrátil se na místo činu v době, kdy tam policisté vyšetřovali krádež

Muž si nepozorovaně strčil do kapes pět parfémů a bez zaplacení opustil obchod. Jeho počínání však zachytila kamera a tak si záznamy jeli prohlédnout tachovští policisté. Muži zákona ale ani trochu nečekali, že jim lupič práci s jeho dopadením sám ulehčí. Vrátil se totiž do obchodu zrovna v době, kdy tam právě prováděli vyšetřování.

Třicetiletý muž zjevně nepatří mezi esa ve svém „oboru“. Jak jinak si totiž vysvětlit fakt, že se pouhý jeden den po svém řádění, vrátil na místo činu. Konktrétně do prodejny v Tachově. 

„Policisté přijeli na místo, kdy v průběhu prováděného šetření oznamovatelka policisty upozornila na to, že se muž, který parfémy předchozího dne odcizil, právě vrátil do obchodu. Policisté jej proto zadrželi a zjistili, že se jedná o třicetiletého muže, který se k odcizení parfémů také doznal,“ popsala kuriózní situaci policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

Brzy se ukázalo, že kradl i v dalších dvou prodejnách v Tachově. „V jednom případě si odnesl čtyři elektrické zubní kartáčky v hodnotě přes 3 000 korun, ve druhém případě vzal pět lahví alkoholu v hodnotě téměř 2 000 korun,“ vyjmenovává mluvčí. Navíc policisté zjistili, že se takového jednání dopustil, ačkoliv byl za stejnou trestnou činnost v posledních třech letech odsouzen k podmíněnému trestu.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky zloděj, krádež parfémů, hloupý zloděj, kamerový záznam, Tachov, obchod, parfém

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj si počínal jako naprostý amatér a vrátil se na místo činu v době, kdy tam policisté vyšetřovali krádež  |  Tachovsko  |  Z kraje  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.