Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Nultý ročník soutěže o nejhezčí vánoční výzdobu zná své vítěze

Uspořádání soutěže o nejkrásnější tachovskou vánoční výzdobu byl velmi spontánní nápad a všechny proto překvapilo, kolik lidí se do ní přihlásilo. Kategorie byly hned tři. Nejhezčí balkon, provozovna a rodinný dům. Radnice doufá, že se jí díky podobným akcím podaří udělat město hezčím. Až se oteplí mohou lidé opět ukázat svou kreativitu v anketě a nej květinovou výzdobu.

Nejkrásnější vánoční strom stojí v Plzni na náměstí Republiky a v Liticích u kostela, rozhodli čtenáři Drbny v anketě

Krásné rostlé a košaté stromy i malé smrčky dělají parádu ve všech okresních městech i na plzeňských městských obvodech. Jediný umělý stromek vyslal centrální městský obvod doprostřed Borské přehrady. Ani tato kuriozita nakonec na vítězství v...

 

„Nápad na vyhlášení soutěže přišel ze dne na den a nebylo mnoho času na přípravu pravidel a propagaci soutěže. Proto jsme se rozhodli jen pro vyhlášení zkušebního nultého ročníku. Mám tady velkou radost, že se Tachováci do soutěže zapojili a přál bych si, aby nám ve městě vznikla nová tradice a podpořila se zdravá přátelská soutěživost mezi majiteli nemovitostí,“ uvedl místostarosta Jan Straka (Za lepší Tachov).

Každá z kategorií našla své soutěžící. Velká konkurence byla u majitelů rodinných domů, kteří zasílali fotografie načančaných objektů i zahrad. Vítězem se nakonec stal dům v ulici Rumplerova. První místo v kategorii "výzdoba okna nebo balkonu" získali obyvatelé ve Školní ulici. Na první příčce u „nej“ vyzdobené provozovny či sídla firmy vyhrála ta v ulici Na Stráni.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto město Tachov

Štítky vánoční výzdoba, soutěž, anketa, Vánoce, Tachovsko, Jan Straka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nultý ročník soutěže o nejhezčí vánoční výzdobu zná své vítěze  |  Tachovsko  |  Z kraje  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.