Počasí dnes11 °C, zítra10 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Policisté z Rokycanska ukončili pátrání po čtrnáctileté dívce, která minulý týden odešla z domova

Z databáze pohřešovaných osob policie odstranila výzvu o pomoc při pátrání po čtrnáctileté dívce z Rokycanska, která se minulý týden v pátek nevrátila domů. Od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu rodině. Podrobnosti k případu zjišťujeme.

PŮVODNÍ ZPRÁVA: Celostátní pátrání po čtrnáctileté Kateřině P. vyhlásili policisté z Rokycanska. Nezletilou dívku pohřešuje její rodina od pátku, kdy odešla z domova. Policisté žádají veřejnost o pomoc při hledání dívky, která má na hřbetu jedné ruky viditelné tetování.

„Dívka se v pátek kolem 16.00 hodin v Jiráskově ulici rozloučila s babičkou, která má dívku svěřenou do péče s tím, že se domů vrátí do 18.00 hodin. Pohřešovaná, která šla směrem k náměstí, domů ale nedorazila a do současné doby nepodala o sobě žádnou zprávu. Nejedná se o první případ, kdy po dívce bylo vyhlášeno pátrání,“ uvedla policejní mluvčí Hana Kroftová.

Pohřešovaná dívky je štíhlé postavy, vysoká asi 170 centimetrů. Má dlouhé husté hnědočerné vlasy a modré oči. Dívka má tetování na hřbetu jedné ruky a výrazně se líčí. Na sobě měla černé džíny, kostkovanou černobílou košili a černobílé boty.

„Jakékoliv poznatky k pohřešované dívce můžete sdělit na kterékoliv služebně policie nebo na lince tísňového volání 158,“ dodala mluvčí policie.

Hodnocení článku je 44 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pohřešovaná dívka, pátrání, policie, Plzeňský, Rokycansko, okres Rokycany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté z Rokycanska ukončili pátrání po čtrnáctileté dívce, která minulý týden odešla z domova  |  Rokycansko  |  Z kraje  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.