Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zatímco vodáci spali ve stanu, drzý zloděj jim ukradl lodní vak i batoh s osobními doklady

Na vodu každým rokem vyráží až 800 tisíc Čechů. Poklidná dovolená s partou přátel se ale může rychle změnit ve velice nepříjemný zážitek. Své o tom ví i dobrodruzi, kteří sjížděli řeku Otavu a rozhodli se přenocovat nedaleko obce Žichovice na Horažďovicku. Zatímco spali a nabírali síly na další část cesty, řádil u jejich stanu drzý zloděj.

„U obce Žichovice v blízkosti řeky Otavy spali majitelé ve stanu a neznámý pachatel těmto v době od půlnoci do devíti hodin dopoledne odcizil batoh i malý lodní vak, kde měli majitelé uloženy peněženky s doklady i platebními kartami. Poškozeným vznikla škoda přesahující deset tisíc korun,“ popsala policejní mluvčí Dana Ladmanová. Po pachateli policisté nadále pátrají.

 Neslavně dopadl i cyklovýlet pro tři ženy, které přespávaly v kempu v Ejpovicích na Rokycansku. „Neznámý pachatel přišel k jedné z rekreačních chat a z volně přístupné verandy odcizil tři dámská horská kola včetně příslušenství jako jsou plastové lahve, sady pro opravu a drobné nářadí na výměnu duše, pumpičku, brašnu pod sedadlo, dále dámské plavky,“ vyjmenovala mluvčí policie. Celková škoda se tak nasčítala na 102 tisíc korun. V případě dopadení hrozí pachateli až dvouletý pobyt za mřížemi.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto archiv PČR

Štítky okradení vodáci, krádež v kempu, okradl je zatímco spali, krádež kol, kemp, vodáci, stan, Otava, Žichovice, okres Rokycany, Ejpovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatímco vodáci spali ve stanu, drzý zloděj jim ukradl lodní vak i batoh s osobními doklady  |  Klatovsko  |  Z kraje  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.