Počasí dnes13 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Řidička zdemolovala boží muka, po nehodě nadýchala přes 3,6 promile

Šestačtyřicetiletá řidička Mercedesu během své zběsilé opilecké jízdy vjela na krajnici a zastavila se až o kamenná boží muka, která nárazem vyvrátila ze základů. Havárie se stala na silnici od Domažlic směrem na Chrastavice, celkové škody jsou přes 100 tisíc korun.

Na silnici II. třídy ve směru od Domažlic nezvládla průjezd levotočivé zatáčky šestačtyřicetiletý žena, která vjela na pravou krajnici, kde porazila tři směrové sloupky a v pravém silničním příkopu navíc narazila do kamenných božích muk.  

Řidička se na výzvu policistů dobrovolně podrobila odbornému měření ke zjištění, zda není ovlivněna alkoholem. Dechová zkouška provedená elektronickým analyzátorem byla s pozitivním výsledkem 3,64 promile alkoholu v krvi. Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění osob. Škoda na vozidle Mercedes byla vyčíslena na 100 tisíc korun, na směrových sloupcích na jeden tisíc korun a na božích mukách na devět tisíc korun. Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Domažlicích,“ dodala k nehodě policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Čtete také:

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky krimi, policie, Domažlice, nehoda, alkohol, Mercedes-Benz, Chrastavice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička zdemolovala boží muka, po nehodě nadýchala přes 3,6 promile  |  Domažlicko  |  Z kraje  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.