Pondělí, 13. října 2025, 16:02
Péče o pivo je věda, zvlášť když jde o řemeslné. Záleží na každém detailu – od sanitace po techniku čepování. Ne každý podnik to ale zvládá. O to důležitější je práce školitelů, jako je Jiří Bittner ze svijanského pivovaru.
Pondělí, 15. září 2025, 18:27
Hospoda Na Spilce v Plzeňském Prazdroji je známá nejen svou nezaměnitelnou atmosférou, ale i nápaditou kuchyní. Zkušený kuchařský tým pod vedením Jakuba Spírala pravidelně připravuje tematické týdny, které reflektují aktuální sezónu i kulinářské...
Sobota, 13. září 2025, 07:45
Načepovat správně pivo Pilsner Urquell je velká věda a toto umění se do Plzně jezdí učit výčepní z mnoha zemí světa. Osm výčepních z Polska, Švédska, Maďarska či Španělska teď úspěšně dokončilo intenzivní čtyřdenní školení v plzeňském pivovaru....
Sobota, 21. června 2025, 09:01
Plzeňské pivo se správnou pěnou vám načepují i v zahraničí. Plzeňský pivovar si totiž školí takzvané tapstery. Výčepní z celého světa se jezdí do západočeské metropole učit, jak správně pečovat o zlatavý mok. Jedním z nich je například Liam ze...
Neděle, 23. února 2025, 12:15
Kvalita čepovaného piva v českých podnicích stále roste. Ukazuje to ocenění Hvězda sládků, které od roku 2019 uděluje hospodám, restauracím a barům Plzeňský Prazdroj. Podmínkou je vynikající péče o čepované pivo. Za šest let se počet oceněných...
Nebyla nalezena žádná fotogalerie.
Nebyly nalezeny žádné profily.