Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Plzeňské indiány povede letos do boje nový kapitán Jan Schleiss

Hokejový tým HC Škoda Plzeň povede v nadcházející sezóně jako kapitán A mužstva Jan Schleiss. Jeho asistenty budou Jan Piskáček a Tomáš Mertl. Informoval o tom klub na svých webových stránkách.

Volbu kapitána i jeho asistentů měli tentokrát v rukou samotní trenéři. „Oproti loňsku jsme model volby změnili a rozhodli se pro Jana Schleisse. Honza je plzeňský odchovanec, hráč v nejlepším hokejovém věku, komunikativní kluk s příkladným přístupem ke všemu, co se hokeje týká. Je pro mnohé hráče inspirující. Patří do střední generace a chtěli jsme ho doplnit zkušenějšími hráči na pozici asistentů kapitána, aby se to v kabině rozložilo mezi více lidí,“ říká k rozhodnutí jeden z dvojice hlavních trenérů Václav Baďouček.

K rozhodnutí trenérů se vyjádřil i nový kapitán plzeňských indiánů. „Je to velká čest a mám k funkci kapitána velký respekt. Céčko nosili přede mnou velicí hráči i osobnosti klubu, beru s velkou pokorou, že se zařadím mezi ně. A jaký budu kapitán? Jsem přesvědčený, že za každého by měly mluvit činy. Takže toho se budu držet i já,“ uvedl skromně, ale přesto odhodlaně Jan Schleiss.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HC Škoda Plzeň

Štítky hokej, HC Škoda Plzeň, indiáni, nový kapitán, Jan Schleiss, Tomáš Mertl, Jan Piskáček, trenér

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Plzeňské indiány povede letos do boje nový kapitán Jan Schleiss  |  Hokej  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.