Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Hokejovou Plzeň po vyřazení v předkole opustí kapitán Kindl i útočníci Bulíř s Thorellem

V týmu HC Škoda Plzeň končí šestice hráčů. S dalšími vedení klubu jedná o prodloužení smluv. Dres Plzně by neměl nadále oblékat dosavadní kapitán Jakub Kindl, Gustaf Thorell, Jan Dufek či obránci Dominik Graňák a Viktor Lang. Pro Západočechy skončila extraligová sezona v předkole, když neprošli přes čtvrtfinále s Mladou Boleslaví, jež vyhrála 3:2 na zápasy.

„V týmu nebude pro další ročník pokračovat trojice obránců: Jakub Kindl, Dominik Graňák a Viktor Lang. kterého po většinu sezóny provázely zdravotní obtíže. S Peterem Čerešňákem klub jedná o prodloužení spolupráce. Nejistá je situace ohledně Davida Jiříčka, kdy se hráčovy další kroky budou odvíjet podle výsledku draftu NHL v letošním roce. I u Jiříčka má HC Škoda Plzeň zájem o jeho pokračování,“ uvedl klub na svých webových stránkách.

V útočných řadách se Plzeň rozloučí s Bulířem, který byl s 56 body třetím nejproduktivnějším hráčem základní části a s 27 góly se dělil o druhé místo mezi střelci. Spolu s ním mančaft opustí Thorell a Dufek. „Jednání probíhají s Martinsem Dzierkalsem a rozhodnuto by mělo být nejdéle do jednoho měsíce, pravděpodobně i dříve. U Pavla Musila, jehož většinu sezóny trápily zdravotní problémy, je situace nejistá s ohledem na hráčův zdravotní stav. Pro tuto chvíli je vše otevřené. Další útočníci jsou pod smlouvou s klubem, stejně jako brankářské duo,“ uvádí vedení klubu.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HC Škoda Plzeň | Zdroj HC Škoda Plzeň

Štítky hokej, extraliga, Plzeň, odchody, Bulíř, Thorell, HC Škoda Plzeň, Jakub Kindl, Dominik Graňák, Gustaf Thorell, Jan Dufek, BK Mladá Boleslav, David Jiříček, National Hockey League, Pavel Musil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejovou Plzeň po vyřazení v předkole opustí kapitán Kindl i útočníci Bulíř s Thorellem  |  Hokej  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.