Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Indiáni nastoupí v sobotu k restartu přerušené extraligy na ledě Litvínova

Extraliga se opět rozjede! Po středečním jednání Asociace profesionálních klubů je jasné a potvrzené, že indiáni nastoupí k restartu Tipsport extraligy v 15:30 v sobotu 7. listopadu na ledě Vervy Litvínov.  

Na domácím hřišti budou hráči HC Škoda Plzeň znovu hrát soutěžní zápas v pondělí 9. listopadu od 17:30 s týmem Dynama Pardubic.

Mimořádná valná hromada Asociace profesionálních klubů ledního hokeje potvrdila sobotní restart Tipsport extraligy. Technické podmínky budou do pátku 6. listopadu vyjasněny. Kluby vyjdou vstříc i oběma vysílatelům, aby mohli fanouškům zprostředkovat co nejvíce televizních přenosů Tipsport extraligy, neboť utkání budou nadále bez diváků.

„Všichni permanentkáři mají i tento měsíc sledování HokejkaTV zdarma. Kódy se o další kalendářní měsíc prodlužují. Kdo jste svůj kód nedostal, kontaktujte prosím naši kancelář Ticketingu,“ oznámilo na svém webu veden í klubu HC Škoda Plzeň.

Ohodnoť článek

Foto HC Škoda Plzeň

Štítky hokej, HC Škoda Plzeň, extraliga, trénink v hale, domácí led, přerušená extraliga, pokračování extraligy, HC Verva Litvínov, Extraliga ledního hokeje, HC Dynamo Pardubice, Asociace profesionálních klubů ledního hokeje

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Indiáni nastoupí v sobotu k restartu přerušené extraligy na ledě Litvínova  |  Hokej  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.