Počasí dnes24 °C, zítra20 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Remíza byla zasloužená, hodnotí utkání s Jabloncem záložník Pavel Šulc

Velmi důležitý zápas 27. kola FORTUNA:LIGY skončil nerozhodně 1:1. Západočeši doufali, že se jim na domácím hřišti podaří přehrát Jablonec a dotáhnou se blíže k pohárovým příčkám v tabulce. V prvním poločase získala Plzeň dokonce vedení po trefě Adriela Ba Louy, ale ve druhém dějství hosté vyrovnali.

„Do prvního poločasu jsme nastoupili dobře. Hráli jsme líp, byli aktivnější a lepší na míči než Jablonec. Ve druhém poločase byl lepší Jablonec. Přehrával nás, dostali jsme gól... Šance jsme si vytvořili vlastně až ke konci, kdy Kalvi trefil břevno. Remíza tím pádem asi zasloužená,“ zhodnotil zápas Pavel Šulc.

Podobně se na utkání zpětně dívá i trenér Adrian Guľa. „Byl to dobrý zápas otevřený až do konce, střetli jsme se s velmi kvalitním soupeřem. Bohužel se nám ho nepodařilo zdolat, i když se misky vah mohly naklonit na obě strany,“ uvedl Guľa.

Viktoriáni v druhém poločase trochu vypadli z tempa hry. Kde viděl slovenský kouč příčinu? „Myslím si, že to bylo kvalitou Jablonce. Byli jsme trochu neklidní, vedli jsme a soupeř začal riskovat. Chyběl nám klid v přechodové fázi a tím pádem se Jablonec dostával do zápasového tempa,“ zamyslel se Guľa.

Druhé dějství z obou stran bylo i poměrně vyhrocené. „To je fotbal, emoce k němu patří. Na hřišti by to vždy měla být válka, ale po konci utkání to ze všech opadne,“ dodal Šulc.

Ohodnoť článek

Autoři | Tisková zpráva | Foto FC Viktoria Plzeň

Štítky fotbal, FC Viktoria Plzeň, Jablonec, FORTUNA:LIGA, ohlasy, FK Baumit Jablonec, Pavel Šulc, 1. česká fotbalová liga, Adrián Guľa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Remíza byla zasloužená, hodnotí utkání s Jabloncem záložník Pavel Šulc  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.